Ninna Møller

Kunde
Ninna Møller

Opgave
Strategi
Brandidentitet
Logodesign
Tagline

Ninna Møllers virksomhed, Marketing Mindful, har udviklet sig meget i løbet af hendes første tid som selvstændig.

Hun brænder både for at give værdi til lokalområdet med netværksarrangementer og hjælpe virksomheder med deres strategier.

Vi gennemførte workshops for at finde ind til det, der betyder mest for Ninna Møller. Sammen skabte vi en ny brandidentitet, som er tro mod hendes værdier og hendes fremtidige mål.

Grøn baggrund med hvid skrift og et rundt, gulligt ikon med bølger. Navnet Ninna Møller står skrevet over titlen strategisk rådgiver.
Et stort og et småt a står ved siden af en almindelig og en bold version af alfabetet. Det demonstrerer fontvalg til en brandidentitet
Fire versioner af logoet for strategisk rådgiver Ninna Møller. Navnet Ninna Møller står skrevet over titlen strategisk rådgiver på fire forskelligt farvede baggrunde.
Tre gullige bølger vævet sammen til et bomærke som del af brandidentitet. Til sammen kan de udgøre et N og et M eller to M'er afhængigt af fortolkningen.
Tagline for Ninna Møller. Der står succes med omtanke med hvid skrift på en grøn baggrund.
En grøn løbetrøje i kvindesnit vist forfra og bagfra. I bunden har trøjen gule bølger, mens der er vist logo og tagline på bryst og ryg
Notesbog og visitkort for Ninna Møller. Grøn er brugt som baggrund, mens navnet er skrevet med hvidt under gule bølger
Et Instagram grid designet som en del af brandidentiteten for Ninna Møller. Der er skiftevis billeder af Ninna og grafik med forskellige budskaber
Logodesign for Ninna Møller. Hendes navn står med hvid skrift på grøn baggrund. Over navnet går hendes gule bølge igen.

Se flere cases